Slachthuis Antwerpen Icon

Thuiskomen in de buurt die alles heeft

Een heerlijk plekje in de stad, overal vlakbij en toch helemaal van jou. Als een goed bewaard geheim. Waar het water naar je lonkt en een park zomaar in je achtertuin ligt. Hier kan je herademen en ontspannen, of gezellig keuvelen op een terrasje terwijl de kinderen rondrennen in het park of pletsen in de waterspeeltuin. De gedroomde thuis, in een buurt waar straks iedereen wil zijn.

Je woont hier in een stadswijk die hip en happening is. Op wandelafstand vind je hier een bakker, slager, supermarkt, fitness, restaurants, scholen ... en met de fiets ben je in vijf minuten op het Eilandje, het Centraal Station of de Meir.

Een heerlijk plekje in de stad, overal vlakbij en helemaal van jou. Waar het water naar je lonkt en een park zomaar in je achtertuin ligt. Hier kan je gezellig keuvelen op een terrasje terwijl de kinderen rondrennen in het park of pletsen in de waterspeeltuin. De gedroomde thuis, in een buurt waar straks iedereen wil zijn.

Slachthuis Antwerpen

Slachthuis Antwerpen Icon

Architectuur en duurzaamheid

Aandacht voor levenskwaliteit en oog voor schoonheid gaan hier hand in hand. Grote namen staan garant voor een bijzondere architectuur en een uitzonderlijke woonkwaliteit. Hier wordt ook gebouwd met oog voor de toekomst. Een warmtenet zorgt voor een verantwoorde energievoorziening, deelwagens, oplaadpunten en extra grote fietsenstallingen luiden een nieuwe mobiliteit in. Regenwater wordt zoveel mogelijk gerecupereerd, of via wadi’s terug de bodem ingeleid.

Aandacht voor levenskwaliteit en oog voor schoonheid gaan hier hand in hand. Een warmtenet zorgt voor een verantwoorde energievoorziening, deelwagens, oplaadpunten en grote fietsenstallingen luiden een nieuwe mobiliteit in. Regenwater wordt zoveel mogelijk gerecupereerd, of via wadi’s terug de bodem ingeleid.

Bouwheren met ervaring

De nieuwe buurt wordt ontwikkeld door Triple Living en Immobel, allebei grote spelers op de markt en zeer ervaren in het bouwen van grootschalige (stadsontwikkelings)projecten. Duurzaamheid, kwaliteit en klantgerichtheid zijn waarden die beide ontwikkelaars met elkaar delen. Samen delen ze ook ruim 150 jaar ervaring. Triple Living bouwt momenteel volop aan Nieuw Zuid in Antwerpen, Immobel aan de Leuvense stadswijk Vaartkom.

Slachthuis Antwerpen

Bereikbare buurt op mensenmaat

Hier is het voor iedereen goed vertoeven, dankzij de grote variatie aan woningtypes: appartementen, maar ook duplexpenthouses ofwel woningen in de hoogte die ideaal zijn voor gezinnen. En dat op een centrale en bereikbare locatie in Antwerpen, in een groene en inspirerende omgeving. De woonsite is opgedeeld in gezellige kleinere woonwijkjes, waar een derde voorbehouden wordt voor groen en openbare ruimte en het verkeer zoveel mogelijk geweerd wordt.

Hier is het voor iedereen goed vertoeven, dankzij de grote variatie aan woningtypes: appartementen, duplexpenthouses en woningen in de hoogte, ideaal voor gezinnen. Centraal gelegen in een groene omgeving, vanwaar je met de fiets in enkele minuten naar de supermarkt, het MAS of het Centraal Station geraakt. De woonsite is opgedeeld in gezellige kleinere woonwijkjes, waar een derde voorbehouden wordt voor groen en openbare ruimte en het verkeer zoveel mogelijk geweerd wordt.

 • Supermarkt

  1

  minuut

 • Park

  10

  minuten

 • Centrum Antwerpen

  12

  minuten

Slachthuis Antwerpen

Ook wonen of investeren in de buurt van morgen?
Maak hier een afspraak.

Laat uw gegevens achter en we nemen contact op voor een persoonlijk gesprek.
U kan ons ook telefonisch bereiken om een afspraak te maken.

+32 3 290 88 88

*Verplichte velden
**Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Contact