Groene Poort: véél buiten midden in de stad

Groene Poort is het eerste residentiële project op de site, pal aan het park en het Lobroekplein. Het project bestaat uit meerdere gebouwen die elk ontworpen zijn door een andere architect. De kunst van wonen gecombineerd met de kennis van bouwen. Een uitgestrekte landschapstuin en extra faciliteiten bieden bijzonder veel buitenruimte. Stadswonen op z’n groenst.

Groene Poort introduceert naast appartementen ook duplexpenthouses: eengezinswoningen met trap, drie slaapkamers en een daktuin of dakterras, ondergebracht op de twee hoogste etages van het gebouw. Het gevoel van een huis, het gemak van een appartement.

Groene Poort is het eerste residentiële project op de site en introduceert naast appartementen ook duplexpenthouses: eengezinswoningen met trap, drie slaapkamers en een daktuin of dakterras. Een uitgestrekte landschapstuin en extra faciliteiten bieden bijzonder veel buitenruimte. Groene Poort: het gevoel van een huis, het gemak van een appartement.

Slachthuis Antwerpen Groene Poort

Robbrecht en Daem Architecten

Het veelvuldig bekroonde Robbrecht en Daem architecten bedacht ook voor Groene Poort een bijzonder gebouw. Hun ontwerp doet zowel vertrouwd als eigenzinnig aan, dankzij de karakteristieke hellende puntdaken die naast een symbool voor huiselijkheid ook een verwijzing zijn naar de stedelijke bedrijvigheid. De kwaliteitsvolle materialen, de grote lichtinval en de doordachte indeling bewijzen het meesterschap van de architecten in de creatie van de ideale thuis.

Nu te koop aan lanceringsprijzen: appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en duplexpenthouses.

Het veelvuldig bekroonde Robbrecht en Daem architecten bedacht ook voor Groene Poort een bijzonder gebouw. De karakteristieke hellende puntdaken, een symbool voor huiselijkheid, verwijzen ook naar de stedelijke bedrijvigheid. De kwaliteitsvolle materialen, de grote lichtinval en de doordachte indeling bewijzen het meesterschap van de architecten in de creatie van de ideale thuis.

Nu te koop aan lanceringsprijzen: appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en duplexpenthouses.

Office Kersten Geers David Van Severen

OFFICE Kersten Geers David Van Severen staat gekend om de unieke accenten die de architecten in hun ontwerpen leggen. Hun architectuur is soms gedurfd, soms ingetogen, maar altijd verrassend en helemaal mee met de hedendaagse stromingen. De architecten weten als geen ander hoe ze elk ontwerp een uniek, kosmopolitisch en toch ook intiem karakter kunnen geven. In Groene Poort voorzien ze elk appartement van kamerbrede vouwramen die in een oogwenk van binnen buiten maken, en omgekeerd.

Nu te koop aan lanceringsprijzen: appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en ingenieuze vouwramen.

OFFICE Kersten Geers David Van Severen staat gekend om de unieke accenten die de architecten in hun ontwerpen leggen. Soms gedurfd, soms ingetogen, maar altijd verrassend en helemaal mee met de hedendaagse stromingen. Zo is elk ontwerp uniek, kosmopolitisch en toch intiem van karakter. In Groene Poort is elk appartement voorzien van kamerbrede vouwramen die in een oogwenk van binnen buiten maken.

Nu te koop aan lanceringsprijzen: appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en ingenieuze vouwramen.

De Smet Vermeulen Architecten

De Smet Vermeulen Architecten is één van de grondleggers van het masterplan, dat het basisontwerp vormt van de integrale stadsontwikkeling op en om de voormalige slachterijen. Zij zijn het die de buurt haar groene en dynamische invulling geven. Die voorliefde voor het integreren van levenskwaliteit herken je ook in hun ontwerp van Groene Poort: lichte appartementen, met een slimme indeling en bijzonder veel oog voor wooncomfort.

Nu te koop aan lanceringsprijzen: appartementen met 2 tot 3 slaapkamers en duplexpenthouses.

Slachthuis Antwerpen Groene Poort

Ook wonen of investeren in de buurt van morgen?
Maak hier een afspraak.

Laat uw gegevens achter en we nemen contact op voor een persoonlijk gesprek.
U kan ons ook telefonisch bereiken om een afspraak te maken.

+32 3 290 88 88

*Verplichte velden
**Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Contact